Atlasul frumusetii

„Atlas of the beauty” este o calatorie in jurul lumii, cu aparatul de fotografiat, pentru a surprinde frumusetea feminina in toate ipostazele ei. Mihaela Noroc este o tanara romanca pasionata de calatorii si de arta fotografica. Proiectul „Atlasul frumusetii” este inspirat de vacantele tinerei artiste, unde a intalnit peisaje si oameni care i-au schimbat destinul.

Acest proiect fotografic este un omagiu adus femeilor de pretutindeni: fiice, mame, bunici. Femei obisnuite, femei deosebite prin apartenenta la culturi si obiceiuri diferite. Dar asemanatoare ca spirit, ca optiuni, ca alegeri. Energia si forta lor interioara poate schimba lumea. Iar acum tu ai ocazia sa le admiri, prin fotografiile realizate cu atat de mult farmec de catre Mihaela Noroc.

"Timp de 2 ani am adunat imagini din toate colţurile lumii, iar acum le-am aşezat cu emoţie în tablouri spectaculoase. Multe dintre fotografii au apărut în cele mai importante publicaţii ale lumii, dar acum vor putea fi văzute pentru prima oară, nemijlocit, la dimensiuni mari", spune Mihaela Noroc.

Cele 37 de tari vizitate de Mihaela Noroc au oferit un bogat material pentru proiectul fotografic, prin diversitatea culturala si bogatia interioara a femeilor surprinse de obiectivul camerei. Fiecare femeie este unica, este o marturie de gratie si delicatete, de forta si de dinamism.

Priveste cateva din fotografii si bucura-te de experienta inedita a acestui proiect! 


Comentarii

Postări populare