Bourjois Volume Clubbing Mascara

Fetele in general au un singur rimel, si acela este negru, de cele mai multe ori. O fashionista stie ca rimelul colorat este o achizitie inspirata, atunci cand se impune un machiaj mai spectaculos. In functie de nuanta ochilor, rimelul in culori subtile de verde, violet sau albastru profund.


Mascara albastra se potriveste persoanelor cu ochii caprui, verzi sau albastru-gri. Este ideal sa aveti tenul deschis la culoare. Nu exagera cu colorarea genelor, o tusa discreta de culoare este preferabila unor gene incarcate si groase. Linia de demarcatie dintre subtil si ridicol este foarte fina, mai ales in cazul machiajului.

Un rimel lila-mov este deosebit in cazul ochilor caprui sau verzi. Am ales un astfel de rimel de la Burjois, pentru a-l testa. Formula este una clasica, nerezistenta la apa, deci se indeparteaza usor de pe gene, lucru verificat de mine cu un servetel demachiant. Am vazut ca ofera volum, nu doar coloreaza. Periuta este de plastic, dar e fina si acopera foarte bine genele de la radacina pana la varf. Nuanta este minunata, da un aer fabulos ochilor caprui si se potriveste cu orice tinuta.

Rimelul de la Bourgeois poate fi gasit in mai multe nuante, mai ales pentru cele care vor sa-l foloseasca pentru un machiaj mai accentuat, de club. Verde,mov, albastru electric – orice alegeti veti avea un produs de calitate, care nu curge pe pleoapa si este bine tolerat dermatologic. Il gasiti la preturi convenabile, aici.


Comentarii

Postări populare