Ce model de palton purtam iarna aceasta?


 

 Mai este un pas pana sa ajungem in luna octombrie. Deja diminetile si serile sunt foarte reci si incepem sa ne gandim la zilele friguroase de iarna, cand o sa fim nevoite sa plecam la serviciu sau in oras cu fetele, si evident ca ne vom intreba cum sa ne imbracam pentru a fi la moda, dar in acelasi timp sa nu ne fie frig. 
Deci o sa cautam in dulapul nostru unde bineinteles ca avem cel putin un palton, dar oare mai este la moda?

Designerii deja au pregatit un asortiment bogat cu ceea ce va fi la moda, in materie de palton, in toamna - iarna 2017 -2018. 
Spre bucuria noastra accentul este pus pe confort, modelele au o croiala destul de libera si nu limiteaza miscarile, dar paltonul nu trebuie sa atarne pe corp si sa isi piarda forma in timpul miscarii. 

Gama de culori permite utilizarea nuantelor fara vreo interdictie.
Anul 2018 este reprezentat de imprimeuri fotografice de tipul colajelor pe tema fashion si aplicatii imense multicolore, un palton greu din panza groasa va arata cu totul deosebit daca sunt adaugate nuante aprinse din paiete si patch-uri.


 Paltoanele la moda in toamna - iarna 2017 - 2018 permit experimentarea diferitelor accente in forma de pete de culoare si accesorii.

Comentarii

Postări populare