Crema hranitoare Nivea Care

Stiu, Nivea este o crema aproape..banala. Dar calitatea si faima acestei marci ma face s-o cumpar ori de cate ori apare un produs nou. Parfumul cremei Nivea este inconfundabil, o aroma aparte care inspira o piele curata, sanatoasa, radiind de frumusete.


Crema Nivea Care pentru hidratare intensa este vanduta intr-o cutiuta de 100 ml, cantitate suficienta pentru a fi folosita in mod generos. M-a bucurat sa simt acelasi parfum unic al brandului. Nivea este o crema profund hidratanta, iar acest efect se simte inca de la prima utilizare.
Aceasta crema contine cristale hidratante care se absorb imediat in piele. Nu rama urme grase si am simtit o senzatie placuta . Fiind usor alergica, m-am temut sa nu-mi irite tenul. Dar Nivea este testata dermatologic, asa ca nu am avut nici o problema.


Daca cauti o crema clasica, de o calitate recunoscuta, atunci eu iti recomand Nivea. Am folosit-o pentru uz general si s-a comportat minunat. Pe fata dar si pe corp lasa o senzatie de piele curata si parfumata foarte discret. O poti gasi aici, la un pret foarte bun. Poti achizitiona acesta crema in formula de 100 ml dar si mai mare la 200 ml, in functie de necesitati.

Comentarii

Postări populare