Culori care avantajeaza blondele

Fetele adora blondul.  Persoanele tinere sunt evident avantajate de o podoaba capilara aurie, care le confera un aer proaspat si luminos. Fie ca este vorba de blonde naturale sau vopsite, aceste fete stiu fara indoiala cum sa capteze atentia barbatilor. Pe micul si marele ecran, blonde celebre au cucerit inimile tuturor: Marilyn Monroe, Grace Kelly, Brigitte Bardot, dar si Charlyze Theron, Nicole Kidman sau Cameron Diaz. Si uite asa, alegem nuante de blond pentru parul nostru, de la blondul nordic foarte alb la blondul inchis de nuanta ambrei.

Dar cu ce haine, cu ce culori asortam noua nuanta de par? E o intrebare buna, deoarece se stie ca anumite culori dezavantajeaza de la bun inceput o blonda.

Albul este  o culoare castigatoare, ofera luminozitate si caldura unei fete inconjurate de bucle aurii. Este usor de accesorizat, vesnic modern si stilat. Negrul este de asemenea un magnet pentru blonde. Subtiaza silueta, da un aer diafan si elegant, mai ales daca este vorba de o rochie de seara.
Nuantele neutre gen beige, gri sau maron sunt de regula evitate de blonde, fiind considerate spalacite. Alese corect si imbinate potrivit, culorile pamantului vor complimenta un ten bronzat si o nuanta de blond auriu. Feriti-va totusi de maron daca sunteti blonda platinata, da un contrast suparator.
Albul este  o culoare castigatoare, ofera luminozitate si caldura unei fete inconjurate de bucle aurii. Este usor de accesorizat, vesnic modern si stilat. Negrul este de asemenea un magnet pentru blonde. Subtiaza silueta, da un aer diafan si elegant, mai ales daca este vorba de o rochie de seara.Blondul  cald este ideal pentru combinatii de albastru si verde, dar nu in nuante foarte pale. Alegeti culori vii, dinamice, chiar nuanta lavandei sau roz mai accentuat. Pentru o piele deschisa si un par balai, rosul este o nuanta care seduce. Combinat cu rujul potrivit, este o alegere excelenta.


Evitati nuante fade de galben sau culori neutre, dau un aer palid si bolnavicios. In schimb, nuante de piersica, tonuri oranj si coral sunt foarte potrivite unui par deschis la culoare.
Blondele trebuie sa aleaga cu grija machiajul, fara exagerari, cu culori potrivite tenului si nuantei ochilor. In acest fel, veti arata senzational ca blonda si veti atrage toate privirile!Comentarii

Postări populare