De ce ne plac tatuajele?

Da, secolul XXI apartine celor indrazneti. Fetele iubesc provocarile iar tatuajul este fara indoiala, o provocare. Mai cu seama ca este vorba de o alegere „ pe viata”. Multe vedete din lumea mondena au tatuaje si farmecul lor este pus in evidenta de aceste frumoase detalii  pe piele. Odinioara, tatuajele erau rezervate marinarilor sau celor aflati in detentie, dar astazi au devenit simboluri ale liberatii de expresie, un mod ideal de a-ti demonstra personalitatea si originalitatea.Atunci cand alegeti un tatuaj, trebuie sa va luati o marja de timp pentru analiza si reflectie. Nu este o decizie usoara si nu se ia pe neasteptate. De altfel, cele mai multe saloane care realizeaza tatuaje chiar promoveaza acest timp de asteptare, pentru a decide corect asupra amplasarii tatuajului si asupra modelului.

Simbolistica variata face ca alegerea unui tatuaj sa fie desoebit de dificila. In ultimele decenii, artistii tatuatori au dus tatuajul la nivele inalte de precizie si de frumusete. Au aparut tehnici noi, iar culorile sunt din ce in ce mai diversificate. Clasicul tatuaj negru sau albastru este ales mai cu seama in cazul modelelor tribale, a inscriptiilor ( texte, mesaje, nume, declaratii). Tatuajele colorate sunt adevarate capodopere pe piele. Minutios realizate, pot capata accente inedite. Fie ca e vorba de tehnica acuarelei sau a desenelor in relief (3D), aceste tatuaje moderne fac parte din farmecul si personalitatea persoanei care il alege.Daca sunteti in cautarea unui tatuaj inedit, puteti sa va lasati inspirate chiar de opere de arta celebre, sau peisaje binecunoscute care va trezesc amintiri. Multe persoane aleg inca sa isi tatueze chipul cuiva drag, pe care l-au pierdut, sau anumite simboluri care le sunt reprezentative.


Te sfatuiesc sa alegi ceea ce simti ca te va completa - fizic si mental. Tatuajul va face parte din trupul tau si iti va insoti intreaga viata de acum incolo. Daca nu te simti in stare sa alegi inca un tatuaj potrivit, poti opta pentru celebrele mehdi- tatuaje cu henna. Femeile din Orient isi impodobesc mainile si picioarele cu aceste superbe arabescuri colorate, care insa nu dureaza o viata.Alege inspirat si bucura-te de tatuaje!

Comentarii

Postări populare