Deena, un simbol indraznet

Deena Abdulaziz Al-Saud este printesa Arabiei Saudite. In ciuda codului vestimentar strict din aceasta tara, ea nu poarta hijab sau burka. Printesa detine chiar un brand de imbracaminte exclusivista: D’NA, unde fiecare client este invitat personal de dansa. Ea selecteaza personal colectiile magazinului, bazandu-se pe gustul sau desavarsit si combinand tendintele modei europene cu traditiile islamice. Deena Abdulaziz frecventeaza prezentarile de moda si este prietena multor designeri faimosi. Deena a studiat o vreme la New York, de unde isi ia multe din idei pentru colectiile sale de fashion.
Deena adopta un look pur european: par tuns scurt, rochii scurte, outfituri indraznete si croieli deosebite. A ales sa se tunda scurt in ciuda faptului ca femeile din Arabia Saudita pun mare pret pe parul lung si bogat, chiar daca acesta este ascuns.
Nici in  ceea ce priveste silueta Deena nu se incadreaza in tiparul printesei din lumea musulmana, aceasta fiind inalta si slaba, cu o silueta atletica.

Frumusetea Rasaritului si traditiile vestice sunt combinate armonios in imaginea sa.

Arata la fel de spectaculos  imbracata in tinute europene. 

Deena este maritata cu printul Arabiei Saudite: prince Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud. Au trei copii, o fiica si doi baieti gemeni. In ciuda unei vieti sociale bogate, Deena adora sa petreca timp alaturi de familie, acasa

Multi conservatori o condamna pentru tinutele indraznete, dar Deena este consecventa felului ei de a fi, si acest lucru este minunat.


Comentarii

Postări populare