Kylie Jenner – insarcinata!


Cea mai tanara dintre surorile Kardashian a anuntat ca asteapta un copil. Kylie Jenner este binecunoscuta americanilor datorita reality show-ului dedicat familiei Kardashian si mai ales prin prezenta constanta pe Instagram, unde are un numar impresionant de admiratori( peste 97 de milioane). Frumoasa Kylie este incantata si fericita ca la numai 20 de ani va aduce pe lume primul copil. Aparitia lui Kylie intr-un tricou gri supradimensionat ce sugereaza evident o sarcina a fost surprinsa la IheartRadio Music Festival in Las Vegas.


Clanul Kardashian&Jenner este faimos stand  sub lumina reflectoarelor si este constient ca ceea ce l-a propulsat si l-a facut celebru la Holywood este tocmai aceasta vizibilitate completa asupra vietilor lor. Aceasta familie controversata, desi nu se pot lauda cu talente nemaipomenite, si-a castigat statutul de celebritate prin intermediul reality show-ului televizat „Keeping Up with the Kardashians”. Desi numeroase voci le-au criticat pe fete si pe mama lor ca promoveaza superficialitatea, acestea nu par sa isi faca o problema si continua sa se bucure de “faima care se trage din faima”.




Tatal copilului este faimosul rapper Travis Scott, in varsta de 25 de ani. Din aprilie, cei doi formeaza un cuplu si si-au facut tatuaje in forma de fluture, inspirate de piesa lui Travis,”The Butterfly effect”. Rapperul american este si el un star mass media, fiind urmarit pe Facebook de aproape 2miloane de fani, iar pagina sa de Instagram cuprinde circa 5,8 milioane de followers. Cele mai cunoscute hituri ale sale : Antidote, Pick up the Phone si Butterfly Effect sunt admirate de iubitorii rap-ului, iar artistul urmeaza in curand sa isi lanseze al treilea album. 


Comentarii

Postări populare