Noutati despre Lady Gaga

Lady Gaga isi socheaza din nou fanii prin aparitiile de senzatie din documentarul „Gaga: Five Foot Two”,pe Netflix. Cantareata apare topless in anumite secvente si nu ezita sa isi expuna posteriorul. Fimul face referire la despartirea de Taylor Kinney, cu care a avut o relatie de durata. Acest film este un portret sincer si brutal al vietii artistei, o privire necenzurata in spatele scenei.

Asa cum multi fani stiu deja, Lady Gaga este o vedeta nu doar frumoasa si talentata dar si foarte inteligenta,cerebrala si profund creatoare. Revolutia pe care a creat-o artista in istoria muzicii pop este fara indoiala de necontestat.


Lady Gaga si-a anulat recent toate concertele programate in Europa, datorita unei perioad dificile din punctul de vedere al sanatatii artistei. Ea sufera de fibromialgie, o afectiune mai putin cunoscuta care da dureri insuportabile in tot corpul, oboseala si consuma resursele organismului.Artista recunoaste ca lupta cu boala si ca numai suferinta si durerea cronica o fac sa stea departe de fanii ei, pe care ii iubeste. Trailer-ul pentru „Five Foot Two“ începe cu mărturisirile artistei despre adevăratul motiv pentru care a apărut adesea în costumaţii bizare. Lady Gaga declară că acele lucruri ciudate pe care le poartă sunt cele care o ajută să-şi menţină controlul.

Celebra cantareata intentioneaza sa urmeze tratamente alaturi de medicii ei specialisti, in urmatoarea perioada. Saptamana trecuta, lady Gaga a anuntat pe retelele de socializare ca a fost spitalizata datorita unor dureri insuportabile si a fost obligata sa anuleze concertul programat in cadrul festivalului Rock in Rio din Brazilia.Joanne World Tour trebuia sa inceapa la Barcelona si sa dureze pana in 28 Octombrie, parcurgand diferite orase europene: Koln, Zurich, Anvers si Paris.
Fanii cantaretei si-au exprimat regretul pentru boala artistei, fiind-i alaturi pe Instagram si Twitter, acolo unde Lady Gaga are milioane de urmaritori.


Comentarii

Postări populare