Placa de indreptat parul Remington S3500, 230C negru


Avand parul usor ondulat, m-am hotarat ca am nevoie de o placa de indreptat parul. Orice coafura frumoasa, are nevoie de un par impecabil. Cu bucle rebele, nu se poate construi mare lucru. Intotdeauna mi-am dorit un par mai lung si drept, asa ca acum am ocazia sa testez un produs de indreptat parul.


Legende urbane spun ca placa arde parul si ca e mai bine sa eviti o astfel de indreptare prin efect de incalzire. Nu toate placile sunt la fel, trebuie sa ma orientez spre un produs de buna calitate, care sa nu-mi deterioreze structura capilara.

Placa S3500, Ceramic Straight  230C de la Remington este realizata cu invelis ceramic antistatic, deci ofera o buna protectie parului. Se incalzeste foarte rapid, ajungand la 230 de grade in 15 secunde , iar indreptarea parului este o adevarata placere. 

Mi-a lasat parul matasos si drept inca de la prima aplicare pe suvite. Placile sunt lungi, flexibile si pot fi folosite fara grija chiar pe par foarte cret. Mi-a placut ca se poate seta temperatura , in functie de tipul de par. Se poate opta pentru temperatura scazuta, daca ai un par fragil, decolorat sau foarte subtire. Pentru un par gros si ondulat ca al meu, a fost eficace treapta mai inalta de temperatura.
Placa Remington are o husa termorezistenta, unde se poate depozita in maxima siguranta. Cablul poate fi rasucit fara probleme, este un produs rezistent si fiabil. Sper sa fiu multumita in timp de rezultatele acestei placi, acum am parul neted si catifelat, fara urma de deteriorare sau arsuri. 
Gasiti produsul aici.

Comentarii

Postări populare