Shopping in Istanbul – unde?

Poate parea banal, dar o calatorie in Istanbul nu inseamna doar shopping in bazar, dulciuri, haine ieftine si suveniruri. Orasul situat pe doua continente ofera o experienta de neuitat celor care stiu sa exploreze zonele de business si high class ale orasului, mall-urile spectaculoase si bouticurile exclusiviste. In Istanbul, acest conglomerat de vechi si modern, coexista tendintele islamice ale modestiei cu luxul si extravaganta celor mai faimoase case de moda din intreaga lume.

Depinde ce vrei sa cumperi. Stradutele pitoresti din jurul Bazarului Egiptean de mirodenii sunt pline de mici magazine care iti ofera celebrele baticuri de matase turcesti, la preturi foarte mici. Nu te poti abtine sa nu cumperi macar cateva. Bijuteriii de argint, podoabe de aur si chiar gablonzuri foarte reusite te asteapta aici.Polul afacerilor din Istanbul este fara indoiala cartierul Levent. Zgarie-nori, strazi elegante si magazine exclusiviste. Acolo tinerele turcoaice dau tonul modei, purtand tinute indraznete si branduri celebre din Europa dar si America. Amatoarele de shopping nu vor ocoli centrele comerciale celebre ale Istanbulului. In Levent se gasesc Cevahir Mall si Kanyon,minuni arhitecturale care ascund mii de magazine , branduri si delicii de shopping.
Va recomand sa vizitati zona eleganta a Istanbulului si sa incercati restaurantele chic, unde bucataria traditionala este alaturi de cea internationala. Istanbulul de astazi este un mix cultural exceptional, unde gasiti orice v-ati putea dori. Oferiti-va un shopping de toamna in Istanbul , pentru cele mai noi colectii Dolce & Gabbana, Fendi, Max Mara sau Givenchy.

Comentarii

Postări populare