Toamna sau shopping la New York?

Toamna este un anotimp ideal pentru o calatorie in orasul care nu doarme niciodata si nu este doar titlul unui film romantic cu Richard Gere si Winona Ryder... Peisajele aramii ale anotimpului ofera un farmec special Americii, iar iubitoarele modei vor putea descoperi aici ultimele colectii ale marilor creatori.

 Tonul modei este in mod evident dat de prezentarile de podium in New York , iar modelele superbe pe care le poti vedea aici te vor inspira cu siguranta pentru tinutele de iarna si de primavara.
Dar ce anume au special femeile din New York? Un stil aparte, un simt innascut al modei si o arta de a asorta piese de imbracaminte, genti, pantofi sau palarii. Culori reduse la minimalism, imbinari de alb si negru, fac din moda newyorkeza a strazii un adevarat spectacol. Tinerele poarta mult denim, culori si accesorii care atrag privirile. Orice outfit este ales pentru a fi purtat cu usurinta. Nu exista tabuuri, strada ofera calatorului momente de incantare. Tocuri cui, platforme, pantofi sport – orice este permis in marea aglomerare urbana.


Strazile care gazduiesc marile magazine de lux, sunt reclame vii ale celor mai noi  trenduri in moda. Aici America da tonul cu privire la noul sezon. Manhattan este o emblema a turismului pentru shopping iar aici milioane de turisti care cauta cu insistenta cele mai avantajoase oferte. De la mici buticuri de designer pana la marile case de moda, in New York , totul este posibil si la indemana.Macy’s este un magazin celebru, aflat la intersectia strazii 34 cu Broadway, desfasurat pe 6 nivele uriase si considerat unul din cele mai mari magazine din lume. Daca cauti vitrine elegante si lux, atunci recomandarea mea este Madison Avenue, o emblema a orasului, intr-un cartier cu adevarat scump si exclusivist. 

In Soho, poti colinda pe Broadway, intre Houston Street si Canal Street- este o zona interesanta care ofera produse originale, deosebite. 


Indiferent unde alegi sa petreci cateva zile de toamna la New York, vei fi fascinata de caldura locuitorilor, de admiratia si dragostea lor pentru moda si stil. 

Comentarii

Postări populare