Adriana Lima - Un inger printre ingeri

 Adriana Lima este la origini din Brazilia, s-a nascut pe 12 iunie 1981 in orasul Salvador. De foarte mica a fost abandonata de parinti, fiind dusa intr-un orfelinat unde este crescuta de maicutele de acolo. Cand era la orfelinat isi dorea ca atunci cand se va face mare sa duca o viata de calugarita "imi doream o viata de calugarita pentru a ajuta oamenii saraci".

Despre modul in care a fost descoperita nu se stiu prea multe, unele surse spun ca a fost descoperita pe la 13 ani in timp ce facea cumparaturi intr-un mall din Brazilia, iar altii spun ca la varsta de 15 ani si-a insotit o prietena la un concurs de modelling unde a fost selectionata chiar ea. Un lucru este cert, are un trup de zeita, un ten masliniu, ochi albastrii si buze pline, exact ceea ce cauta cei mai mari desingeri ai lumii.
De atunci a avut un progres fulminant in lumea modei, s-a mutat la New York, prezentand pe marile podiumuri pentru nume precum: Giorgio Armani, Louis Vuitton, Versace, Valentino.
In anul 2003 Adriana Lima a prezentat pentru prima data intr-un show marca Victoria's Secret. Acum este cel mai longeviv inger al faimosului brand. Ingerii de la Victoria's Secret sunt cele mai bine platite modele din lume, defileaza in lejerie intima (unele piese din colectie ajungand la milioane de dolari), intr-un grandios show in care vedetele muzicii internationale, aripile de ingeri si lenjeria intima prezentata ne tin cu sufletul la gura de la inceput si pana la final, uimindu-ne cu lux si stralucire.

Faptul ca inca este printre principalele modele de la Victoria's Secret nu a impiedicat-o  deloc pe Adriana Lima sa isi vada de viata privata, desi acum este divortata ea a avut un mariaj de 5 ani cu baschetbalistul Marko Jaric, casnicie din care au rezultat doua fetite. In 2006 s-au cunoscut, iar in anul 2009, chiar de Valentine's Day au facut nunta.
Ce este curios si chiar de apreciat, desi putini ar crede, este faptul ca Adriana Lima si-a pierdut virginitatea la 27 de ani, adica dupa casatorie.
In momentul de fata Adriana Lima este una dintre cele mai apreciate si bine platite modele, dar nu si-a uitat niciodata originile si dorinta care o avea de mica, aceea de a ajuta oamenii saraci, si-a indeplinit-o implicandu-se in multe acte de caritate in Brazilia si nu numai.Comentarii

Postări populare