Angelina Jolie- straluceste din nou

Superba actrita pare sa isi revenit dupa despartirea de Brad Pitt. Promovarea noului film „First they killed my father” a fos prilejul ideal pentru o schimbare de look.Angelina a venit cu o noua coafura. Bruneta, cu parul tuns peste umeri, a facut senzatie prin aparitia eleganta si stilata.De-a lungul timpuli, actrita a incercat diferite coafuri si stiluri diferite. Nuante de par mai deosebite, tunsori indraznete sau cuminti, toate au reusit s-o faca sa straluceasca.
Noua sa tunsoare ii ofera un aer sofisticat si se potriveste cu tinuta abordata. Ruj rosu, gene lungi si eleganta- iata noua Angelina Jolie.
Mama a sase copii, ea este deseori implicata in actiuni umanitare pentru ajutorarea orfanilor si persoanelor cu deficiente, in colaborare cu UNICEF. Desi a trecut de patruzeci de ani, frumoasa actrita a ramas la fel de fermecatoare si subtire, fiind un model pentru noile generatii de actrite de la Hollywood. Desi viata fara Brad Pitt nu este una usoara, iar singuratatea emotionala este o povara majora, Angelina isi pastreaza optimismul. Relatia lor a durat 12 ani, iar impreuna au format unul din cele mai glamour cupluri. Cei sase copii ai cuplului au fost alaturi de Angelina si au ajutat-o sa treaca cu succes peste momentele despartirii. Comentarii

Postări populare