Barbatul in cuplu


Barbatul este capabil sa iubeasca intr-un mod cu totul diferit fata de cum este o femeie capabila sa iubeasca. Noi femeile suntem mult mai profunde, ne abandonam pe noi pentru barbatul iubit, avem grija de el cand este bolnav, vrem sa fim si mama si iubita si sora si doctora, sa fim tot petru barbatul de langa noi.

Barbatul este diferit, pentru el iubirea este simpla, el iubeste atunci cand ii arata femeii de langa el ca este capabil sa isi asume responsabilitatea. Este scris in gena lui ca barbatul trebuie sa stie sa protejeze pe femeie, sa aiba grija ca femeia de langa el sa fie frumoasa si sanatoasa, un barbat care te iubeste te va ruga, iti va impune chiar sa ai grija de tine.

Spre deosebire de femei care in cuplu sunt mai comuticative si mai deschise, barbatul prefera mai mult sa actioneze decat sa vorbeasca, de aceea auzim foarte rar acel "te iubesc" spus din gura lor. El iti va spune ca te iubeste atunci cand este pregatit, asa ca cel mai bine atunci cand suntem la inceput de relatie este mai bine sa-l lasam pe el sa zica primul "te iubesc" pentru ca altfel el se va simti oarecum obligat daca femeia spune prima "te iubesc".

Ce cauta barbatul la femeia de langa el, pai in primul rand ei cauta o combinatie intre femeia puternica si femeia fragila. Nu le place ca femeia sa se planga tot timpul din nimicuri, dar nu le place nici atunci cand femeia este prea autoritara, ca sa fi pe placul barbatilor trebuie sa fi feminina cu o personalitate bine definita.
Isi doresc o femeie care sa-l sustina in ceea ce el vrea sa intreprinda, sa-l incurajeze sa-si urmeze visul.
Barbatii vor femei creative si spontane, spontaneitatea este destul de importanta intr-o relatie, barbatului de multe ori ii place sa fie placut surprins.
O alta latura pe care un barbat o cauta la o femeie este sexualitatea pe care aceasta o emana, exista atuuri fizice si psihice care un barbat le poate considera sexy, cum ar fi, mersul lasciv, inteligenta, o voce suava.
Este clar ca din toate punctele de vedere atat fizic cat si psihic barbatii si femeile sunt foarte diferiti, intr-un cuplu femeia se ghideaza dupa intuitia feminina, iar barbatul dupa rationament. Pentru a functiona relatia si a evolua, cei doi trebuie sa se foloseasca de ambele abilitati.

Intotdeauna vor fi neitelegeri intr-o relatie oricat de perfecta ar parea ea, dar daca intelegem ca fiecare are nevoile si asteptarile lui, atunci cu siguranta, atat femeia cat si barbatul vor fi fericiti in cuplu.


Comentarii

Postări populare