Bebe Rexha – un star neasteptat


Frumoasa cantareata este una din cele mai hot aparitii ale momentului.  Inainte de a straluci in cariera solo, a compus in studio diferite piese care au avut un succes deosebit. Piesele ei consacrate : "In The Name Of The Love" cu Martin Garrix, "Hey Mama" cu David Guetta ft. Nicki Minaj şi Afrojack si pe "Me, Myself and I" de la G-Eazy, Rexha a creat piese deosebite pentru alti  artisti, de exemplu Eminem sau Rihanna, Nick Jonas sau Selena Gomez.


Numele ei real este Bleta „Bebe” Rexha, insemnand bondar in limba albaneza. Parintii ei au emigrat in USA la inceputul anlor 90, parasind Albania comunista. Talentata Bebe Rexha a cunoscut atractia pentru muzica inca din copilatrie. A invatat sa cante la pian, la trompeta si chitara. In anul 2010 si-a inceput cariera muzicala de studio, alaturi de basistul lui Fall Out Boy.

In 2014, Rexha lanseaza doua single-uri: „ I’m gonna show you crazy” si „Gone”. LP-ul de debut este lansat in 2015, cu titlul „I don’ wanna grow up”.Succesul real vine in 2015, cu „ In the name of Love”, care atinge locul 24 in US Billboard Hot 100, si numarul 4 in US Hot dance/electronic songs.
In continuare, incep turneele de promovare ale albumului sau solo, iar in 2017 urmeaza un nou tour : The Bebe and Bassy Tour, impreuna cu Marc E. Bassy, de-a lungul Statelor Unite.

Va ofer acum cateva din succesele frumoasei artiste, care va vor incanta prin talent si originalitate.Comentarii

Postări populare