Bravo Simona Halep !!!

 Ieri 4 octombrie Simona Halep a avut de sustinut un meci important impotriva Mariei Sharapova, si a avut succes invingand-o cu scorul de 6-2, 6-2, astfel calificandu-se in serturile de finala de la China Open.
Sharapova si Halep s-au mai intalnit pana acum de opt ori, victoria de ieri a Simonei fiind prima din toate meciurile jucate impotriva Mariei.
Simona Halep se alfa in prezent pe locul 2 mondial, ea a castigat pana acum 15 turnee WTA (Women's Tennis Association).
Este originara din Constanta, s-a nascut pe 27 septembrie 1991. A inceput sa joace tenis la varsta de 4 ani, la inceput fiind antrenata de fratele ei. La 16 ani s-a mutat in Bucuresti pentru a continua cariera in tenis la un nivel mai performant.
In 2008 a obtinut titlul la junioare de la Roland Garros. In 2010 a avut prima finala de WTA, fiind invinsa in sferturi de Flavia Pennetta. Urmatorul an a intrat in Top 50 jucatoare ale lumii.
In luna mai 2013 la turneul WTA de la Roma a ajuns pana in semifinale, dar a pierdut impotriva americancei Serena Williams.
In 2016 deja avea 3 titluri WTA, iar anul acesta Simona a obtinut al treilea Premier Madatory si a doua finala de Mare Slem, Roland Garros.
 La Beijing, Simona va avea de disputat primul loc in lume, impotriva altei rusoaice Daria Kasatkina. Martea trecuta Simona a fost invinsa de Daria cu un scor de 6-2, 6-1, asa ca Halep a declarat ca vrea sa-si ia revansa in fata Dariei. Cele doua au mai jucat impreuna trei meciuri, din care doua au fost castigate de Simona, in 2016 la Miami (6-3, 7-5) si Roland Garros (6-0, 7-5).
Meciul dintre Simona Halep si Daria Kasatkina va avea loc vineri, deocamdata nu se stie.

O sa-i tinem pumnii Simonei, orice se va intampla, suntem mandrii ca ne reprezinta tara.
MULT SUCCES SIMONA HALEP!!!

Comentarii

Postări populare