Cafeaua Davidoff - pasiune pentru excelenta

Mai mult ca un simplu brand, Davidoff este esenta unui stil de viata axat pe eleganta si stil. Nu doar tigari, ci o gama extraordinara de produse de top alcatuiesc portofoliul acestei legende.
Ceasurile Davidoff ofera pasionatilor de lux colectii elegante si minimaliste. Create din materiale premium, aceste ceasuri si-au castigat locul printre primele branduri din Elvetia, pe o piata concurentiala acerba. Caracteristicile fine , eleganta fara compromisuri, definesc un stil atemporal si iconic.


Crezul Davidoff este exprimat de lozinca brandului: Traieste fiecare moment la maxim! Instrumentele de scris si accesoriile deosebite sunt acum dorite de fashionisti de pe intreg globul. Experienta unica pe care o ofera fiecare produs Davidoff este absolut speciala. Gustul pentru calitate, pentru excelenta este reliefat inclusiv in colectiile exclusiviste de cafea fina si cognac sofisticat.

Fiecare produs al brandului este realizat cu grija pentru detalii, iar rezultatul este pe masura pretentiilor consumatorilor.

 Daca nu va puteti bucura de cele mai scumpe realizari ale brandului, va recomand sa probati macar minunata cafea Arabica 100% . O gasiti si in supermarketuri, este o revelatie pentru iubitorii de cafea. Boabele de cafea sunt recoltate din plantatii situate in America de Sud, iar compozitia cafelei este echilibrata. 


O aroma bogata si sofisticata distinge cafeaua Davidoff.  Davidoff Cafe Espresso 57 este o compozitie echilibrata cu o aroma catifelata si usoare note de  ciocolata, cu gust remarcabil, tipic de espresso, obtinuta prin prajirea boabelor de cafea la exact 57 de grade. Ambalajul este superb, cu un aer sofisticat si exclusivist. Este o cafea puternica si savuroasa, recomandata persoanelor care stiu ve vor. 
O puteti gasi aici


Incercati sa savurati aceasta cafea de exceptie intr-o dupa-amiaza de duminica, alaturi de cartea favorita. Veti trai o experienta unica, un sentiment de apartenenta la lumea luxului si excelentei!

Comentarii

Postări populare