Ce se schimba cand te muti cu iubitul

Iesiti impreuna de ceva timp si va ganditi sa duceti relatia la urmatorul nivel, sa va mutati impreuna. De obicei orice cuplu, inainte sa faca pasul cel mare, trebuie sa incerce traiul in comun pentru ca o data ce va mutati impreuna o sa va dati seama daca sunteti facut unul pentru altul, daca suntei dispusi sa suportati atat calitatile cat si defectele partenerului.
Pana sa va mutati la partener vi se facea dor unul de altul, va vedeati cateva ore si poate ca nu in fiecare zi, mutatul impreuna cu partenerul va da ocazia sa va vedeti dimineata de dimineata, seara de seara, totul pare frumos dar uneori asteptarile tale nu sunt chiar ceea ce se intampla de fapt.

Mutatul impreuna cu prietenul, are avantaje si dezavantaje, nu este chiar totul roz, intr-adevar este dragut ca puteti sa stati tot timplul langa persoana iubita, daca sunteti amandoi salariati o sa aveti un buget mai mare, o sa fiti ca o echipa, dar trebuie sa te gandesti ca exista si acele dezavantaje. Inainte sa va mutati impreuna trebuie sa va ganditi foarte bine ce asteptari aveti, daca va imaginati ca o sa aveti o viata perfecta in doi, traiul impreuna aduce mari schimbari in relatie si trebuie sa fiti pregatiti si pentru momentele in care iti doresti sa fi singura, sa nu te deranjeze nimeni.

Inainte sa va mutati este necesar sa stabiliti cum o sa impartiti sarcinile in casa, daca te vei ocupa tu de tot menajul din casa sau de gatit si de alte treburi gospodaresti, la un moment dat o sa ajungeti la divergente din aceasta cauza, asa ca ar fi cel mai bine sa spuneti de la inceput ce sunteti dispusa si ce nu veti face in casa.

Mai trebuie sa luati in calcul si faptul ca fiecare are obiceiurile lui, trebuie sa stiti de la inceput daca vreti sa le acceptati sau nu. Pe langa toate acestea vor mai fi si certuri din lucruri stupide, cum ar fi hainele insirate sau capacul de wc, si multe altele. Ganditi-va  ca acestea sunt lucruri minore si este bine daca mai faceti compromisuri din cand in cand pentru un trai armonios alaturi de partener.

Comentarii

Postări populare