NOUTATI
latest

Cele mai scumpe branduri cosmetice

Acest articol este destinat si barbatilor care vor sa impresioneze o domnisoara sau doamna, oferindu-i un cadou pretios. Dar si pentru fetele care tin cont de calitatea produselor cosmetice, folosind produse din game de lux.


Branduri cu renume in lumea modei, au patruns si in industria cosmeticelor, unul dintre aceste branduri este Dior, devenind un simbol al luxului nu numai in moda ci si in industria cosmeticelor.
Giorgio Armani, la fel a fost cunoscut pentru colectiile in lumea modei, dar de ceva timp a intrat si pe piata cosmeticelor de lux. Multe vedete aleg sa foloseasca produsele de makeup marca Armani.
Produsele de makeup de la MAC, au fost fabricate prima data doar in scop profesional, avand acces la ele doar makeup artistii, dar datorita cererii prea mari, compania a decis sa mareasca productia, astfel ca pot fi procurate si de persoanele care nu au un business in makeup. Preturile sunt cam ridicate, dar tinand cont de calitatea lor si de rezultate, este un scor egal intre raportul calitate - pret.
Produsele de la MAC se afla sub tutela imensei companii Estee Lauder. In 1946 Estee Lauder, a scos pe piata, impreuna cu sotul sau, Joseph, patru produse pentru ingrijirea pielii, 14 ani mai tarziu au cucerit piata internationala a cosmeticelor.
Estee Lauder este prima companie care a pordus o gama destinata barbatilor.
Pe langa MAC, aceasta mare companie mai produce si multe alte marci de lux destinate ingrijirii si infrumusetarii: Clinique, Aveda, Smashbox, sunt doar cateva nume lansate de compania Estee Lauder.
Alta companie mare producatoare de cosmetice este Beiserdorf, care produc brendurile Nivea si Eucerin, cosmetice care au cucerit tot mapamondul, cu preturi accesibile si calitate exceptionala.
Acesta companie germana mai are sub tutela ei si o marca de lux sub numele de La Prairie, ingredientele din care sunt produse aceste cosmetice sunt intr-adevar pretioase, pentru creme si seruri anti-imbatranire sunt folosite: caviar negru si alb, praf de aur sau alge marine.

Daca bugetul va permite este necesar sa folositi cosmetice din game de lux, produsele originale au garantia calitatii, iar diferenta chiar se cunoaste.


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID