Cine inseala mai mult, barbatul sau femeia?


 Acesta intrebare daca este pusa fiecarei tabere, raspunsurile ar fi diferite: femeia spune cu sigurnta ca barbatul, iar barbatul spune ca femeia, este posibil ca si femeile si barbatii sa aiba dreptate. Desi  suntem diferiti din multe puncte de vedere, in ceea ce priveste atractia, suntem cam la fel, numai ca vedem lucruile in alt mod.

De ce se spune despre barbati ca inseala mai mult?
Pentru ca barbatul  este mai deschis catre acest subiect, se falesc mai mult si deja acesta actiune a barbatului, de a insela, a ajuns sa fie acceptata pentru ca femeia inselata iarta mai usor decat barbatul inselat. In cealalta parte, o femeie care inseala nu se afiseaza asa cum o face barbatul, faptul ca femeia inseala este un subiect tabu, ea nu se lauda cu escapadele ei.

Dar de ce acesta dorinta de a insela?
Motive sunt multe si de-o parte si de alta, desi pare surprinzator, nu sunt diferite motivele femeilor de ale barbatilor, ambii inseala pentru ca: nu se mai simt atrasi de persoana de langa ei, tensiunile si certurile prea multe, pentru a experimenta si altceva (da, si femeile sunt curioase si experimenteaza chiar daca au acasa tot ce isi doresc, numai ca in cazul lor curiozitatea nu este atat de puternica ca in cazul barbatilor), mai insela pentru ca si ei au fost inselati, pentru ca se simt nedorit, din cauza anturajului, etc.

Ar fi bine totusi sa nu generalizam pentru ca nu toate femeile si nici toti barbatii (mai sunt si astfel de barbati) inseala.
Raspunsul la intrebarea "cine inseala mai mult, barbatul sau femeia?" nu este unul concret, unele studii arata ca barbatul, alte studii ca femeia, fie ca esti barbat sau femeie, esti om si se intampla sa mai faci si greseli.

Comentarii

Postări populare