Cum ne bronzam sanatos in sezonul rece


Bronzul ofera pielii mai multa suplete si acopera micile imperfectiuni, un bronz frumos si uniform, scoate in evidenta trasaturile frumoase ale corpului, iar pielea pare mai fina si mai tonifiata. La concursurile de culturism absolut toti participantii au pielea foarte bronzata, tocmai pentru a scoate in evidenta musculatura.

Au apus de mult vremurile cand femeile preferau sa aiba pielea alba si un ten palid, in antichiatate unele femei chiar isi puneau viata in pericol, folosind substante periculoase pentru a isi albi pielea. Acum vremurile s-au schimbat, s-a ajuns la polul opus, unde unele femei ca sa aiba pielea bronzata isi pun viata in pericol, pentru a isi pastra bronzul capatat in timpul verii, recurgand la bronzare folosind solarul, care este o metoda deloc sanatoasa. Bronzarea la solar cauzeaza multe probleme la nivelul pielii: alergii, imbatranire prematura, poate provoca cancerul de piele.

Cea mai buna metoda care sa o alegi pentru a avea o piele bronzata si in sezonul rece, este bronzarea organica. Este o solutie care are in compozitie numai ingrediente naturale, fiind ideala chiar si  pe pielea sensibila.

Poti selecta chiar si nivelul de pigmentare pe care-l doresti, aplicarea ei dureaza in jur de 15 minute, si este pulverizata pe corp cu ajutorul unui aparat cu turbina HVLP. De regula bronzul aplicat prin acesta metoda rezista pe corp in jur de 7 - 9 zile.

Trebuie sa stii ca inainte sa recurgi la o sedinta de bronzare organica, nu este indicat sa aplici machiaj si nici parfum pe piele, este bine sa faci inainte un dus si un peeling, pentru a indeparta celulele moarte si pentru a avea un bronz uniform
peste tot, unghiile trebuiesc data cu lac pentru a nu risca patarea lor. Aveti grija ce lenjerie intima folositi la sedinta de bronzare pentru ca solutia folosita pateaza hainele. Dupa aplicarea bronzului nu trebuie sa faci dus cel putin 8 ore.

Alte solutii de bronzare eficiente si sanatoase pe timpul sezonului rece, sunt cremele autobronzante. Pielea trebuie curatata bine si exfoliata si inainte sa aplici crema autobronzanta. Un truc ingenios, este sa amestecati crema autobronzanta cu o crema hidratanta pentru a nu ramane pete.

Orice metoda alegeti sa folositi, nu uitati sa va mentineti pielea mereu hidratata, asa bronzul rezista mai mult.

Comentarii

Postări populare