Cum sa fi frumoasa cand esti racita.

Toamna mai ales cand sunt oscilatii de temperatura se intampla foarte des sa racim, dar aceasta nu trebuie sa ne impiedice sa aratam bine, chiar daca nu ne simtim tocmai in forma.
Iata cateva trucuri care sa ne ajute sa fim mai frumoase:

In primul rand trebuie sa consumam cat mai multe lichide, in special ceaiuri in care sa adaugam multa lamaie, chiar si supa de pui este recomandata pentru combaterea mai rapida a racelii. Lichidele au menirea sa scada temperatura corpului.

O alta solutie este sa hidratam pielea deoarece medicamentele si aerul uscat din incaperile incalzite pot usca pielea.

Una dintre problemele care ne strica aspectul fizic cand suntem racite, este ca se rosesc ochii, asa ca este bine sa folosim picaturi pentru ochi care reduc roseata. Cand suntem racite mai este vizibil si in zona ochilor, din cauza secretiilor sinusurilor, apar pungi sub ochi, asa ca este indicat sa punem comprese foarte reci ca sa scapam de ochii umflati.

Odihna este o arma puternica imoptriva racelii, trebuie sa dormim cel putin 8 ore pe noapte pentru a ne simti mai bine si pentru a arata mai bine.

Nu trebuiesc neglijate sinusurile, nasul curge sau se infunda, dar o solutie salina sau uleiurile volatile pot elibera caile nazale pentru a respira mai bine.

In ceea ce priveste machiajul este indicat sa folosim anticearcan si fond de ten cu putere mare de acoperire, iar pentru rimel sau farduri cel mai indicat ar fi sa folosim produse waterproof, pentru ca la raceala se intampla des sa lacrimeze ochii, asa ca poti evita imprastierea rimelului pe toata fata. Nici blush-ul nu trebuie sa lipseasca, cand raceala ne cuprinde pielea devine mai palida, asa ca nu strica sa-i dam un pic de culoare.

Comentarii

Postări populare