Cum te influenteaza Jupiter in Scorpion?

Jupiter, planeta puterii si a norocului, intra in octombrie in semnul Scorpionului. Tranzitia lui Jupiter in Scorpion va afecta in special nativii nascuti in semne de apa: Rac, Scorpion si Pesti. Energia acestui tranzit va scoate la iveala diferite aspecte si situatii noi, unele pozitive dar altele cu un anume grad de risc.
Depinde doar de voi sa valorificati acest tranzit ce va dura pana in luna noiembrie 2018. Scorpionul guverneaza anumite sectoare care tin de bani, putere,resurse si investitii, dar si de puterea interioara, lucruri ascunse, intimitate, sex.Jupiter amplicia setea de putere, dorinta de dominare, energia si expansiunea.
In continuare, va prezint cum vor fi aspectate zodiile sub acest tranzit.


Trebuie sa ai o mentalitate mai deschisa si este un moment bun pentru largirea orizonturilor. Nu te teme de o schimbare in viata, caci personalitatea ta te va ajuta sa aduci lucrurile in favoarea ta. Jupiter in Scorpion te va indemna spre calatorii si descoperiri, fie cele reale fie cele spirituale. Vor fi memorabile, asa ca nu ezita sa te deschizi acestor transformari.
Fetele din zodia Taurului vor beneficia de intensificarea relatiilor, asa ca va puteti astepta la o noua cucerire. Iubirea pluteste in aer, asa ca vei putea intalni adevarata dragoste. Anul ce urmeaza iti va aduce o buna aspectare a relatiilor sentimentale, asa ca trebuie sa profiti pentru a construi o dragoste durabila.
Aspectele legate de sanatate nu sunt chiar favorabile. Trebuie sa iti ingrijesti starea de sanatate, iar daca ai neglijat vizitele la medic, acum este momentul s-o faci. Alege o alimentatie corecta si rationala, iar organismul va reveni la un ritm de viata corespunzator. Odihneste-te mai mult si incearca sa nu te stresezi mai mult decat e necesar.
Desi esti o persoana sensibila, Jupiter in Scorpion iti va oferi forta si energie, mai mult ca nicioat. Vei deveni mai populara in cercul de prieteni, vei lega relatii in domeniul profesional si vei accede la functii mai inalte. Profita de acest tranzit si bucura-te de influenta planetei benefice in semne de apa.
Esti o fire puternica, dar acum te simti putin debusolata. Nu stii daca traseul profesional e unul bun iar viata sentimentala pare sa nu fie chiar roz. Jupiter va aduce schimbari, asa ca pregateste-te sa le fai fata. Incearca sa iti definesti prioritatile si pune-te in valoare.
Jupiter in Scorpion va agita spiritele. Ve trece prin diferite schimbari si provocari,mai ales pe plan profesional. Vei gestiona situatii noi,unde nu vei sti cum sa procedezi. Iti sugerez sa te bazezi pe calitatile tale innascute si sa iei lucrurile rand pe rand, astfel vei avea succes
In sfarsit, viata ta se va echilibra si vei trece printr-o perioada benefica. Balantele sunt inpacate cu sine, sunt senine si calme, iar aceasta perioada de implinire va dura pe tot parcursul anului viitor.Profita de tihna si liniste si ofera-ti momente frumoase de care sa-ti amintesti cu placere.Iubirea si pasiunea sunt la cote inalte, iar partenerul te va aprecia tot mai mult.
Tranzitul lui Jupiter prin zodia proprie iti confera putere.Forta cu care esti oricum inzestrata nativ se va amplifica si iti va permite sa ai succes in orice intreprinzi. Nu lasa invidia si barfele sa te influenteze. Este anul tau de forta si vei putea sa iti implinesti toate visele. Poate vei intalni iubirea vietii tale, asa ca incearca s-o identifici prin marea de admiratori.
Jupiter iti potenteaza echilibrul interior si e posibil sa te simti mai stresata si mai solicitata ca de obicei. Incearca sa te detasezi de problemele cotidiene si sa incerci yoga sau sa lucrezi pe plan psihologic cu eul tau interior. Vei vea surprize placute daca iti asculti intuitia si lasi lucrurile sa mearga in ritmul lor.
Munca in exces nu este benefica nimanui. Chiar daca esti inclinata spre studiu si lucru intens, incearca sa nu neglijezi familia si prietenii. Este o perioada in care te poti bucura de viata si poti sa iti satisfaci mai multe placeri fara sa te simti vinovata. Calatoreste, asculta muzica, distreaza-te..
Jupiter este planeta norocului, daca este bine aspectat. Marele benefic iti va aduce sanse nesperate daca renunti la prejudecari si la idei fixe. Flexibilitatea si nuantarea situatiilor te vor ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Obstacolele sunt doar temporare, asa ca vei trece cu bine prin incercarile vietii
Voi aveti o perioada propice dezvoltarii spirituale. Lucruri noi de invatat, deschidere spre spiritualitate sau domeniu nou de activitate- toate sunt sanse pe care nu trebuie sa le ratezi. Acest an este favorabil celor indrazneti, asa ca nu te teme sa faci incercari noi, fie ca e vorba de viata sentimentala sau de cariera.


Comentarii

Postări populare