Cum va fi moda in 2018?

 Mai sunt cateva luni pana la sfarsitul anului si deja suntem curioase cum va fi moda anului 2018. Ce culori se vor purta, ce fel de tunsori sa abordam sau cum va arata manichiura in 2018? Oare se vor pastra aceleasi tendinte ca si in 2017?


Conform Institutului Pantone Color, culorile care vor fi in tendinte anul viitor sunt culori metalice chiar si cele intense, in special albastru intens.Dar conform designerilor si rozul pal va fi o culoare in tendintele anului viitor.
Nu veti gresi daca veti adauga in garderoba voastra piese vestimentare in culori de rosu intens, portocaliu estompat, bej, bordo cu reflexii de violet, gri, verde auriu, verde inchis sau culoarea valurilor marii.

In privinta culorilor de par, in trend vor fi nuantele de blond, roscatul, brunetul si suvite colorate.

Continua sa fie la moda parul vopsit cu tehnica ombre auriu, dar trecerea de la o culare la alta trebuie sa fie facuta gradual. Si blondul deschis gri cu radacini negre va fi si el printre preferinte in 2018 si lista nu se opreste aici: nuante de roz capsuna, orange ars, mov ciocolatiu, greenery se vor gasi si ele in paletarele de culori ale stilistilor.
Coafurile pe care trebuie sa le abordam in 2018 nu se schimba prea mult, se vor purta tot coafurile lejere fara prea mult volum: cocul dezordonat, bucle lejere si impletiturile vor fi la moda anul viitor. Iar tunsorile sunt foarte variate, aici depinde de fiecare cu ce tunsoare vrea sa defileze, de la tunsori foarte scurte pana la par lung, toate vor fi la moda anul viitor.


Despre manichiura, la fel, nu sunt prea multe de spus pentru ca nici aceaste nu vor suferii schimbari dramatice, continua sa fie in trend oja semipermaneta in culori indraznete dar si cele de alb mat si nud, gelul de unghii va fi inca folosit de catre stilistii protezisti, asa ca va ramane sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine.Comentarii

Postări populare