Daniela Crudu isi face planuri de nunta

Daniela Crudu este una dintre cele mai mediatizate femei de la noi din tara, fosta asistenta TV a fost implicata in multe scandaluri din showbiz. A avut o relatie cu fotbalistul Mihai Costea, relatie cu nabadai care a durat patru ani. In timpul acestei relatii Daniela a facut o pauza in televiziune datorita geloziei fotbalistului, care i-a interzis sa mai apara la TV.

De curand fostul sef al Danielei, Dan Capatos a facut un anunt la una din emisiunile  de la Antena Stars, cum ca Daniela iubeste din nou, acesta a declarat ca Daniela este implicata intr-o relatie serioasa cu fiul unuia dintre cei mai bogati fosti primari. Capatos a mai declarat ca Daniela vrea sa-i fie nas, la nunta pe care aceasta o va face impreuna cu Radu Maricuta, caci acesta este numele actualului iubit al Danielei Crudu.
Dupa spusele lui Capatos se pare ca Radu se tine de multi ani dupa fosta asistenta TV si i-a iertat acesteia toate escapadele. Ramane de vazut cum va evolua relatia lor, oare se va ajuge in fata altarului sau daca ramane doar la stadiu de zvon.

Daniela Crudu si-a dat demisia din televiziune in luna mai a acestui an, dar datorita frumusetii sale si notrietatii care si-a castigat-o  in cei aproximativ 10 ani de televiziune acesta a ajuns sa castige destul de bine din reclamele pe care le face in mediul online pentru divese branduri.

Are si un alt job mai nou, Daniela intretine atmosfera la nunti, Mihai Mitoseru a ajutat-o sa se reprofileze, multe dintre prezentarile de la nunti facandu-le alaturi de acesta.Comentarii

Postări populare