Deosebiri intre parfumuri originale si parfumuri contrafacute

Orice om cu simt olfactiv are arome de parfum preferate, si de cele mai multe ori ne plac cele al caror miros rezista mai mult, de aceea tindem sa evitam comerciantii de la coltul strazii care vand parfumuri, dar din pacate sunt si magazine cu pretentii care au parfumuri de o calitate indoielnica. Te trezesti ca ai platit multi bani pe un parfum fals, care pe deasupra poate provoca si alergii ale pielii.
Cum putem recunoaste un parfum original?

In primul rand verificam ambalajul. Parfumurile vin ambalate in celofanul care inveleste cutia intr-un mod ingrijit, daca cineva va da parfumul fara acel celofan, nu achitati contravaloarea, orice motiv ar gasi comerciantul pentru lipsa lui. Daca numele parfumului este scris gresit, atunci sa numai aveti dubii ca acel parfum sigur este fals.

Ambalajul din plastic al cutiei trebuie sa aibe cusatura mai mica de 5 mm si nu trebuie sa fie lipici in exces.

Despre culoarea parfumului trebuie sa stim ca cea a parfumului original este mai stearsa deoarece marii producatori de parfumuri nu folosesc prea mult colorant.

Un parfum autentic are numarul de serie imprimat pe fundul sticlei si nu lipit de aceasta, asa cum se gasesc la majoritatea parfumurilor contrafacute, iar acest numar de serie care se gaseste pe sticla parfumului trebuie sa fie identic cu cel care se afla pe partea de jos a casetei.
Si tot pe fundul sticlei vom gasi inscriptionata tara de origine a parfumului, in schimb unele parfumuri false scrie "made in China" sau nu este afisata nici o tara de origine. Alte detalii ale sticlutei care dau de gol un parfum fals, este aspectul acesteia, materialul sticlei trebuie sa fie rezistent si cu un aspect neted, iar capacul sticlei trebuie sa fie prins bine de aceasta.
Fiti foarte atente la toate detaliile atunci cand cumparati un parfum si nu va lasati pacalite de comercianti.


Comentarii

Postări populare