Destinatii pentru luna noiembrie

De obicei in luna noiembrie ne pregatim pentru vacanta de iarna, pentru sarbatori, dar nu strica o mica escapada si in luna noiembrie, cand preturile pentru vacante sunt reduse, de regula sunt 3 luni pe an in care poti sa profiti de preturile cele mai mici la vacante in: noiembrie, ianuarie si martie.  Asa ca daca timpul iti permite, ar trebui sa faceti o mica escapada si in acesta luna.

O destinatie cu vreme insorita chiar si in noiembrie, este Creta in Grecia. Nu este chiar o vreme pentru plaja, dar este o perioada tocmai buna pentru a experimenta viata reala a insulei.Daca vreti o destinatie cu vreme calda in noiembrie, este Malta, este o tara insulara, unde temperatura medie a apei marii este aproximativ 21 de grade, deci este posibil sa faci si plaja in luna noiembrie. In Malta senzatia vacantei va fi scufundarile, unde poti inota cu pestii si sa vezi minunatele recifuri de corali.In Polonia o frumoasa destinatie de sfarsit de toamna, este Cracovia, desi este vremea rece, ca si pe la noi in luna noiembrie, sunt destul de multe obiective de vizitat, avand o istorie bogata. Cel mai bine este sa alegi un tur gratuit al Cracoviei, vei fi indrumat de un ghid, traseul incepe din Piata Centrala, cea mai mare piata europeana.O alta destinatie friguroasa, dar care sigur va va destinde, este Budapesta in Ungaria. Mai ales daca iti place branza si vinul, pe la sfarsitul lunii noiembrie se face un targ de vin si branzeturi in Castelul Vajdahunyad. Dar si pe la inceputul lunii noiembrie este bine sa te aflii in Budapesta, deobicei dupa 10 noiembrie se da startul la Targul de Craciun.

Alege o destinatie in luna noiembrie si sigur nu vei regreta, desi este sezon, mai ales ca si in acesta luna ai de unde alege.


Comentarii

Postări populare