Eleganta si stilul - o amprenta personala?

Orice femeie poate avea o garderoba plina de haine, insa asta nu inseamna in mod automat ca toate hainele si combinatiile vestimentare sunt de  bun gust. Nu iti trebuie nici un buget exorbitant pentru a demonstra ca este o femeie eleganta, trebuie doar sa faci alegeri inspirate si sa tii cont de aceste sfaturi.


Femeile elegante si stilate  nu au un dulap ticsit cu haine, ci mizeaza pe alegeri inspirate dar de foarte buna calitate. O pereche de pantofi deosebiti, din piele naturala si de calitate poate face orice outfit sa para la moda si de succes. E suficient sa te uiti printre aceste perechi de pantofi din garderoba pentru a vedea cum o pereche de incaltari reuseste sa dea valoare oricarei tinute vestimentare. Sunt foarte practice, iar calitatea se observa cu ochiul liber. Marilyn Monroe era de parere ca o femeie poate cuceri lumea, daca are pantofii potriviti, iar noi ii dam perfecta dreptate.


Daca in cazul hainelor si al altor accesorii, pretul lor nu se vede de la prima vedere, la incaltaminte nu ai cum sa faci  rabat de la calitate. O tinuta care atrage atentia prin rafinament este mereu simpla si este remarcata imediat. Hainele ar trebui sa-ti puna in valoarea frumusetea, nu sa distraga atentia de la ea. Nu purta rochii care sa atraga privirile ca un magnet. Hainele extravagante si stridente, desi par a fi la moda, te pot usor descalifica din punct de vedere stilistic.  Tinta ta cand cumperi haine nu ar trebui sa fie impresionarea celor din jur cu alegerea ta, ci impresionarea lor cu frumusetea ta perfecta completata de alegerea vestimentara. Cand urmezi orbeste trenduri si cand incerci sa iti insusesti un stil care nu iti apartine, rezultatul va fi unul tern, lipsit de personalitate si care se pierde forte usor in multime.
Nu uita niciodata sa aduci o amprenta personala fiecarei alegeri vestimentare. Doar in acest fel vei avea avea o tinuta pe care sa o complimenteze toti cei din jur. 


O rochie simpla, de culoare neagra, poate face uneori mult mai multe decat o rochie somptuoasa, iar femeile cu un bun gust desavarsit stiu deja asta. Mai mult decat atat, cand o femeie poarta o tinuta in care nu se simte bine, care nu o reprezinta, se observa acest lucru cu ochiul liber. Fii mereu tu insati, cand te simti bine in ceea ce porti, radiezi si atragi atentia prin atitudine si relaxare. Creatoarea Coco Chanel este un exemplu de simplitate si bun gust, iar moda lansata de ea este vesnic actuala.
Accesoriile au puterea de a transforma, la propriu, o tinuta. Poti purta in fiecare zi aceeasi haina  sau sacou, fiind accesorizata diferit si nimeni nu-si va da seama de asta. In plus, accesoriile dau un plus de stil oricarei tinute si personalizeaza imbracamintea ta.


Comentarii

Postări populare