Elon Musk- noul iubit al Angelinei Jolie?

Superba actrita nu mai are nevoie de nici o prezentare. Diva de la Hollywood a intrat demult in randul legendelor, prin frumusete, talent si originalitate. De la despartirea de Brad Pitt, nu au fost zvonuri ca ar avea vreo idila. Cu toate acestea, zilele trecute se pare ca paparazzi au surprins-o alaturi de un nou iubit, langa care si-a petrecut weekendul in Las Vegas. Cu discretie, dar totusi nu suficient de ferita de ochii presei, Angelina traieste se pare o noua poveste de iubire.


Cine este insa Elon Musk, noul partener al Angelinei?
Miliardarul de 46 de ani este celebru datorita averii si pozitiei sociale deosebite, iar din august este liber, dupa incheierea leagaturii cu Amber Heard.


Elon Musk s-a nascut la Pretoria, in Africa de Sud , si este un inginer, inventator si antreprenor canadiano-american. In acest moment conduce Tesla Motors, in calitate de Director,  de asemenea si SpaceX, o companie care realizeaza vehicule destinate transportului in spatiul cosmic, capsule spatiale si rachete purtatoare. Acesta companie este in intregime privata, spre deosebire de NASA- agentia spatiala guvernamentala. Elon Musk s-a facut remarcat prin inventiile personale, printre care se numara conceptul de Hyperloop( transport de mare viteza).


Dupa dezastrele cauzate de uragane in Puerto Rico, Elon Musk a declarat ca ar putea reconstrui intraga retea electrica a insulei folosind tehnoogia sa de furnizare a energiei solare. Echipa Tesla s-a putea implica in astfel de proiecte, oferind o retea e panouri solare care ofera energie pentru insula.

Elon Musk are o slabiciune pentru vedete, iar Angelina a intrat in vizorul sau datorita diferitelor proiecte umanitare coordonate de actrita, pentru UNICEF. Se pare ca nu isi doresc deocamdata ca relatia lor sa devina publica, asa ca fotografii nu au sanse sa surprinda prea curand instantanee cu cei doi. 

Comentarii

Postări populare