Esti atrasa de inteligenta? Incearca o relatie cu un sapiosexual

Aparuta in ultimii ani, această forma de orientare sexuala este definita prin atractia  deosebita  fata de inteligenta sau de personalitatea altora.
„Sapiosexual „ este format prin concatenarea din latina a radacinei : "sapio" provenita de la "sapiens" (inteligent) si "sexualis" adica referitor la "preferintele sexuale".

Sapiosexualitatea s-a creat in urma aparitiei si dezvoltarii comunicatii  online, prin internet,  folosind retele de socializare si e-mail, alaturi de aparitia unor tipuri diferite de barbatii cum ar fi lumbersexualul, noua definitie  a virilitatii, o  versiune imbunatatita  a hipsterului, ce  este considerat barbatul fatal  al secolului XXI.Sapiosexualitatea inseamna  atracția față de o persoana, nu atat datorita aspectului său fizic, ci gratie inteligentei  acesteia. Tot mai multe femei se simt atrase de barbatii care se potriveste acestor  norme ale inteligentei si personalitatii.  Sapiosexualii  simt o atractie  fata de persoane de orice sex( masculin sau feminin) datorita  admiratiei si aprecierii inteligentei si gradului de cultura.
Un sapiosexual aflat intr-o conversatie cu un potential partener inteligent, cu o argumentatie  armonioasa  si bine documentata,  va dori sa repete experienta cat mai curand.Daca vrei sa cuceresti un sapiosexual, trebuie sa folosesti cuvintele potrivite şi, mai ales, corecte... Librariile si bibliotecile sunt folosite în cazul de fată pentru a prezenta faptul  ca un sapiosexual prefera substanta  in locul formei, nu numai in ceea ce priveste modul in care isi petrec timpul, ci si în ceea ce priveste genul de oameni  in compania carora aleg sa traiasca. Dacă preferi mai degraba sa vizitezi un muzeu sau sa mergi la teatru in loc sa mergi la club, atunci s-ar putea să fii mai degraba  sapiosexual.

Pentru un sapiosexual, o discutie pe temă filosofica sau existentiala este cel mai bun preludiu pentru o relatie . Preferă oricand un "orgasm intelectual", generat de o dezbatere care ii stimuleaza inteligenta folosind  cuvinte, emotii  si opinii diferite. O relaţie cu un sapiosexual se reduce la conflicte bazate pe diferente de opinie, pentru ca  fiecare dintre parteneri va aduce argumente proprii in favoarea sa. Cu toate acestea, capacitatea unui potential partener de a-si susţine punctul de vedere cu argumente solide,  este apreciata in mod serios de un sapiosexual. Daca adori conversatiile inteligente si iubesti cultura si dezvoltarea personala, atunci cu siguranta locul tau este langa un sapiosexual.


Comentarii

Postări populare