Ce automobile preferati, fetelor?

Evident ca o fata prefera o masina rezonabila ca pret, usor de condus in trafic si economica, asa ca trebuie sa se orienteze catre modele mici, fiabile si confortable.
Pentru a va ajuta sa alegeti o masina potrivita,am facut o scurta selectie a unor autoturisme care va pot inspira. Sunt  potrivite pentru aglomerarile urbane dar si pentru drumuri mai lungi.

      Fiat 500
Designul deosebit il face pe micul Fiat potrivit pentru fetele singure. Gama de culori este variata, in asa fel incat va puteti alege nuanta favorita. Motorul in doi cilindri turbo este eficace si suficient de puternic. Esteo masina usor de condus si de parcat.


Mini Cooper
Daca sunteti in cautarea unei masini performante si economice, ca si consum, atunci vi se potriveste Mini Cooper. Este o legenda vie datorita designului , parca anume creat pentru a fi pe placul fetelor. Ultimul model este suficient de puternic pentru a accelera de la 0 la 62 mph in doar 7.9 secunde. Singurul inconvenient pe care il gasesc este pretul destul de ridicat al acestei masinute.
 Renault Clio
Frumoasa frantuzoaica este parca anume creata pentru o femeie. Vine in doua versiuni: benzina si motorina. Eficienta si confortabila, este o masina simplu de condus, indiferent de drum.


 Honda Fit
Alta masina mica si de efect este Honda Fit. Este o masina spatioasa, perfect pentru mamici. Cu motor de 1.5 este economica si fiabila, iar transmisia este automata.   Ford Fiesta
Fetele, mai ales cele care sunt incepatoare, vor aprecia acest model usor de condus. Se comporta perfect in junga urbana si poate fi condus cu aceeasi usurinta pe sosele.       Citroen DS3
Cu un design compact si culori vii, acest model a cucerit inimile femeilor din intreaga lume. Este o masina care indeamna la drum si care poate fi condus cu usurinta
     Ford Ka


Este principalul competitor al Fiatului 500. O masina impresionanta prin fiabilitate si usurinta in manevrare. Costurile de intretinere reduse si pretul relativ accesibil o fac preferata multor fete. 


Comentarii

Postări populare