Fard de pleoape mat de la Melkior

O gama foarte variata de nuante: de la albastru si verde la tonalitati de maron, ocru sau beige, lila, roze sau cafeniu, va asteapta la Melkior. Am testat un fard de pleoape , deoarece aveam nevoie de o nuanta care sa se asorteze cu blush-ul mat pe care l-am luat de curand.
E greu sa te decizi atunci cand e vorba de farduri. Mie imi plac fardurile monocrome, ba chiar am mai multe in aceleasi tonuri si le pot combina, daca doresc. Fardul de ochi de la Melkior este vandut intr-o cutiuta neagra, rotunda si eleganta, cu capac transparent.

Dupa cum recomanda instructiunile, acest fard contine pigmenti cu granulatie foarte fina, intre 10 si 6o de microni. Culoarea este profunda si foarte intensa, asa ca trebuie avut grija cum e dozat fardul.
Am observat ca acopera foarte bine pleaoapa, adera perfect la piele si aplicarea este uniforma.Eu am folosit o pensula speciala pentru fard de pleoape dar puteti sa intrebuintati si un mic buretel.
Daca vrei o culoare mai intensa, poti sa umezesti putin pensula la aplicare. Eu am folosit fardul direct din cutie, cu pensula uscata, si mi-a placut rezultatul.


Pretul de aici este convenabil, pentru un fard de calitate. Am vazut ca nu se sfarama si este compact, deci probabil ca isi va face treaba bine in timp. Aplicat corect pe pleoapa,nu se intinde si este rezistent pe parcursul zilei. Ramane sa-l incercati si voi si sa vedeti daca va avantajeaza...

Comentarii

Postări populare