Fort Boyard – noua provocare


Aventura Fort Boyard este acum si in Romania. Indragitul show televizat a inceput ieri seara pe Pro TV. Cei cinci care au inaugurat aventra au fost: Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea. Entuziasti si pregatiti, au patruns in fortareata pentru a face fata provocarilor lui Pere Fouras.  Probele dure s-au concretizat in final intr-o suma de peste 10.000 euro, care a fost donata pentru cazuri sociale.


Printre numele celebre ale participantilor, se afla unul care poate nu va spune mare lucru. Vlad Logigan este un tanar actor talentat, cunoscut pentru rolul din #Selfie 69 (Magi) sau Horatiu din serialul ‚Ai nostri”. El spune ca participarea la emisiunea Fort Boyard este o provocare pentru el si ca si-a dorit inca din copilarie sa ia parte la ea.


Filmata chiar in fortul original, in stramtoarea Pertuis d’Antioche, Fort Boyard est urmarita de multi ani cu sufletul la gura de tineri din intreaga lume. Pericolele si capcanele puse de machiavelicul Pere Fouras au fost depasite cu succes, in mare parte de prima echipa. Este prima data cand romani participa la celebrul show televizat.Paul Ipate si Octavian Strunila s-au declarat incantati de participarea la emisiune si chiar au dezvaluit cine joaca rolul personajului de legenda Pere Fouras. Este vorba de un actor roman, Marius Manole, care chiar daca nu are varsta venerabila a „mosului”, interpreteaza cu talent stapanul aurului ascuns in fort. Legenda spune ca Pere Fouras a devenit gardianul Fortului si concepe  in fiecare iarna diferite probe grele pentru concurentii care vin atrasi de mirajul comorii.Va recomand si viitoarea editiei a Fort Boyard, mai ales pentru numele grele ale concurentilor: Andreea Antonescu, actorul Mihai Rait, realizatoarea tv Elena Lasconi, prezentatorul Mircea Zara si luptatorul MMA Ciprian Schiopu. 

Comentarii

Postări populare