Genti mereu la moda.

O geanta de calitate este o investitie pentru un termen mai lung, gentile din piele naturala isi pastreaza aspectul frumos o perioada mai indelungata, daca vreti sa investiti intr-un accesoriu de care sa va bucurati mai mult timp, este bine sa procurati o geanta care sa nu se rupa dupa un sezon.
Dar ce model de geanta sa alegem, deoarece moda se schimba de la un sezon la altul, daca investim mai multi bani intr-un accesoriu care sa nu se deterioreze dupa cateva purtari, este bine sa alegem un model care sa nu-si piarda farmecul si sa nu iasa din trend.
Sunt cateva modele de genti care sunt mereu la moda. De multe ori alegerea unei genti tine mai mult de stil, decat de trend, femeile isi aleg in functie de personalitate. Daca o femeie obisnuieste sa se imbrace mai mult elegant atunci un rucsac, care acum este la mare cautare, nu pare o alegere potrivita.
Un model de geanta mereu la moda este acela de tip sac, este o geanta suficient de incapatoare care sa te insoteasca in fiecare zi si sa completeze tinuta.
Gentile shopper si ele vor fi cautate mereu datorita dimensiunilor generoase, o geanta care este un accesoriu folosit in tinuta de shopping si care da un aer unic acelei care o poarta.

Gentile de tip plic (clutch-urile) nu se vor demoda niciodata, ele intregesc o tinuta eleganta sau casual. Gentile plic vor fi mereu la moda, asa ca alegerea unui model clasic, poate cu ceva motive care sa te defineasca, este perfect.
Gentile de marime medie in forme geometrice sunt un accesoriu purtat de multi ani care nu se demodeaza.
Gentile ne plac, ne insotesc peste tot, sunt practice si folositoare, deci trebuie sa analizam bine inainte sa ne procuram una sau mai multe genti si sa tinem cont de calitate si de stilul nostru.Comentarii

Postări populare