Incaltamintea, la fel de importanta ca imbracamintea.

Incaltamintea este un accesoriu nelipsit in garderoba noastra, multe fete au facut o obsesie pentru incaltaminte, au o adevarata colectie de pantofi acasa, bineinteles de toate culorile si pentru orice ocazie.

Incaltamintea intotdeauna trebuie sa fie in concordanta cu restul tinutei pentru ca niciodata un pantof elegant cu toc inalt nu va merge la un trening, si nici o pereche de adidasi nu va merge la o tinuta super eleganta. Desi in prezent pantofii sport numai reprezinta doar incaltamintea care sa fie purtata numai la sala sau in timpul antrenametelor sportive, ei pot fi purtati si cu o rochie mai lejera sau cu o fusta casual. Acest tip de incaltaminte este in trend si pe deasupra sunt si foarte comozi si se pot asorta cu multe tinute si chiar se gasesc in toate culorile posibile. Adidasi, tenesi, expadrile toate fac parte din categoria incaltamintei sport.

La fel ca si incaltamintea sport si pantofii casual sunt foarte comozi, incaltamintea casual este combinatia perfecta pentru pantofi sport cu un aer mai sic. Acest tip de incaltaminte poate fi purtata si la tinute mai serioase, gen business, facandu-le perfecte pentru orelele lungi petrecute la serviciu.

Pantofii eleganti, sunt atat de multe modele incat de cele mai multe ori nu stii ce sa alegi. Renumitii pantofi stiletto sunt inca in trend si au avantajul de a ceea femeii un picior frumos si datorita faptului ca vizual subtieaza glezna, fac ca toata tinuta sa arate extrem de feminin si senzual.
Alegerea unui model perfect de pantofi elegant tine de gustul fiecareia, sunt poate sute de modele: platforme, cu toc cui inalt, cu toc mai gros, cu varful ascutit sau rotunjit, totul este sa ti cont ca o pereche de pantofi completeaza tinuta si trebuie sa se integreze perfect, asa incat sa fi o aparitie demna de admirat.

Comentarii

Postări populare