Incredibila Irlanda

Irlanda este o tara a bucuriei. Golfuri minunate, coline inverzite, vai adanci..toate iti vor umple sufletul de satisfactie si vei simti pe deplin frumusetea naturii. Istoria veche, plina de legende si de mituri, face parte din sufletul irlandezilor si sunt mandri de trecutul lor. Fiecare castel, fiecare ruina sau monument , fac parte din Irlanda si stau marturie pentru caracterul neinfricat al locuitorilor acestei tari.

Insula de smarald este destinata iubitorilor de calatorii solitare. Clima mai aspra, vanturile pe coline, aerul rece chiar si vara, tine departe turistii de duzina, cei care alearga dupa obiective de fotografiat si hoteluri luxoase. Irlanda este preferata celor care iubesc natura salbatica, care nu se tem de valurile inspumate ce scalda insula, care prefera campiile nesfarsite si mlastinile, padurile si salbaticia. Cele mai vantoase regiuni din Europa se gasesc in Irlanda, asa ca tinutul vanturilor este preferatul sufletelor neinfricate. Traditiile celtice inca nu s-au pierdut aici. Povesti cu razboinici, zane si spiridusi care isi ascund aurul la capatul curcubeului, sunt inca la moda in tara colinelor verzi.

Irlanda nu este doar patria Sf Patrick, patronul carciumilor unde se bea bere. Irlanda este si In Gradinile Blarney Castle in apropiere de Cork turistii au posibilitatea de a admira bucataria vrajitoarelor sau cercul druizilor. Turistii care viziteaza Castelul Blarney pot saruta piatra. Exista multe legende referitoare la aceasta piatra. Se spune ca aceasta piatra ar darui darul elocventei.
Shamrock este principalul izvor de inspiratie pentru toti comerciantii de suveniruri locale. Este posibil sa-l vezi peste tot, de la magneti pentru frigider la picturile adevarate  si felurite  obiecte de design (e cel mai popular suvenir pentru acasa din Irlanda). Alte suveniruri populare sunt diferite instrumente muzicale nationale( de exemplu cimpoiul),  bauturi alcoolice locale, inclusiv bere sau  whisky.


Descopera Irlanda cu ochi curiosi , iar galeria de imagini de mai jos sper sa te inspire.


Comentarii

Postări populare