Inele de logodna – noutati 2017

Fiecare fata asteapta cu nerabdare inelul de logodna, fiind simbolul afectiunii si iubirii partenerului. In mod traditional, inelul de logodna este impodobit cu diamante. Dar linia clasica nu este mereu la moda.

Anul acesta s-au impus pietrele pretioase colorate, ca piesa centrala a inelului de logodna. Bijuterii si creatorii de inele au lansat diferite modele superbe, care contineau rubin, smarald, topza, safir sau chiar turmalina. Daca iubitul este de acord cu un model mai excentric, lasati-va purtate de imaginatie si alegeti ceva neconventional. La urma urmei, diamante au toate divele de la Hollywood, voi purtati ceva mai original !


Montura inelului poate fi si una deosebita, mai avangardista. Spre deosebire de verighete, care trebuie alese pe placul ambilor, inelul de logodna este destinat doar femeii, fiind un simbol al iubirii eterne. Daca alegeti verighete clasice, atunci inelul de logodna poate fi mai special.

Anna Sheffield, un designer din New York, propune colectii de inele de logodna cu pietre pretioase antice, fine, taiate in asa fel incat fiecare inel in parte sa beneficieze de originalitate si talentul ei deosebit.

Monique Lhuillier  propune safire albastre ca pietre centrale pentru inelele de logodna.


In functie de forma mainii si a degetelor, inelul trebuie ales pentru a fi potrivit de purtat in aproape orice imprejurare. Va sfatuiesc sa alegeti piatra pe care o iubiti cel mai mult, care simtiti ca va ofera vibratii pozitive. Culoarea preferata si modelul bine ales vor face din inelul de logodna o bijuterie de purtat intreaga viata!

Comentarii

Postări populare