„Kat von D” by Sephora


Noutatea toamnei la Sephora este noua colectie de cosmetice Kat Von D.
Poate ati remarcat deja in vitrine reclama creata cu litere gotice si nume ciudat. Cine este Kat Von D si ce anume propune aceasta marca de produse cosmetice?


Kat Von D este pseudonimul lui Katherine Von Drachenberg, o binecunoscuta artista tatuatoare de origine mexicana, ce a prezentat si realizat emisiunile LA Ink si Miami Ink. De la 16 ani este tatuatoare iar din 2005-2006 prezinta emisiuni de profil, foarte indragite de telespectatori din intreaga lume. Pasiunea pentru desen si arte plastice este un prim pas catre machiaj. Rujul, mascara si creionulnegru de ochi devin un stil aparte pentru tanara mexicana.In 2008, tatuatoarea lanseaza o colectie de machiaj unde isi exprima pasiunea pentru frumusetea feminina si talentul sau unic.Produsele Kat von D sunt de calitate superioara, iar machiajul devine o placere suprema. Originalitatea si stilul unic scot din multime aceste produse, care va sunt puse la dispozitie de Sephora. Produsele au un ambalaj deosebit , atractiv si plin de viata, asemanator cu personalitatea creatoarei lor.
Trebuie doar sa va alegeti nuantele preferate si sa realizati machiajul dorit. Sephora va ofera si cateva tutoriale de frumusete, unde puteti invata cum sa machiati ochii, fata , buzele, inspirate de frumoasa artista tatuatoare.Comentarii

Postări populare