La Nuit Tresor Eau de Toilette – Lancome

Noutatea anului de la Lancome aduce cu sine surpriza unui parfum suav si cuceritor, feminin si apetisant. Christophe Raynaud si Amandine Clerc Marie ofera iubitorilor marcii Lancome unul din cele mai reusite parfumuri create pana acum.Fara a trada stilul caracteristic Lancome, La Nuit Tresor este diferit de clasicul Tresor. Fructat si floral, este un melaj fermecator de arome . Inima parfumului este o esenta superba de trandafiri, invaluita de mure salbatice si agrise, acompaniata de o nota de musc alb.
Mi-a placut enorm ambalajul. Sticla decorata cu un boboc de trandafir este de nuanta ametistului, taiata ca o gema pretioasa, si are un aer absolut de lux. Aerul elegant este o adevarata declaratie de dragoste, un poem adresatunei femei frumoase si cuceritoare.


Nota de fond  a parfumului este imbibata de vanilie din Tahiti si esenta de patchiuli. Cateva picaturi pe incheietura mainii si in spatele urechii sunt suficiente pentru o noapte de neuitat. In opinia mea, acest parfum este destinat femeilor pasionale, care nu se tem sa marturiseasca ce isi doresc.Nu il folositi la birou sau prin oras, este mai degraba destinat intalnirilor amoroase, unde veti avea succesul dorit. Oferiti acestui parfum sansa combinarii cu o lenjerie neagra sau de nuanta liliacului, veti atrage privirea iubitului si il veti invalui in acest parfum deosebit.

Comentarii

Postări populare