Lotiunea micelara Avene

 Apa micelara este un produs relativ nou aparut pe piata, acest produs este foarte recomandat de specialisti in dermato-cosmetica si make-up.

Lotiunea micelara Avene combina proprietatile demachiantului cu lotiunea tonica, ceea ce inseamna ca acesta curata in profunzime chiar indeparteaza uleiurile si mizeria care se depune la suprafata pielii, are puterea sa indeparteze machiajul rezistent la apa si tonifica pielea dandu-i un aspect proaspat.
Se numeste lotiune micelara deoarece are in compozitia sa micele, acestea sunt un agregat sferoidal, cu ajutorul micelelor sunt absorbite toate impuritatile de la suprafata pielii.

Lotiunea micelara Avene indeparteaza impuritatile si machiajul lasand pielea curata, catifelata si calma. Datorita micelelor nu trebuie insistat foarte mult asupra curatarii tenului deoarece micelele absorb imediat mizeria.
Aceasta lotiune se poate utiliza ca demachiant, hidrateaza (imbogatita cu agenti umidificatori), reimprospateaza pielea dar si calmeaza, fiind anti-iritanta oferind pielii senzatia de confort. Este un produs pemtru uz zilnic care se foloseste atat dimineata cat si seara si nu necesita clatire. Asa ca este bine daca este introdusa in ritualul zilnic de curatare a fiecareia, deoarece poate fi folosita pe toate tipurile de ten.

Lotiunea micelara Avene curata respectand PH-ul pielii, de aceea lasa tenul neted si nu ustura nici macar in zona ochilor.
Este un produs care poate fi folosit cu incredere deoarece nu contine parabeni si este foarte bland chiar cu cea mai sensibila piele.

Comentarii

Postări populare