Mascara L'Oreal Paris Telescopic

Rimelul este o piesa importanta din trusa de machiaj, cu ajutorul lui ochii capata contur, acordand privirii un plus de feminitate. Pe piata exista o gama variata de rimeluri care promit sa dea genelor alungire si volum.
Ma opresc asupra unui singur produs, care este accesibil ca pret si care acorda privirii o profunzime absoluta. Este vorba de L'Oreal Paris Telescopic Carbon Black, un rimel ce detine o perie separatoare Multi-Peigne Express, indeseste genele la radacina, si are o formula ce alungeste genele cu pana la 60%. Consistenta rimelului este cremoasa combinand un polimer pentru alungire cu un ion de fixare.


L'Oreal Telescopic are un avantaj, faptul ca rezista pe gene intreaga zi, dar se poate demachia foarte usor chiar si cu apa micelara. Datorita periei sale inovatoare nu incarca genele, rimelul distribuindu-se pe toata lungimea firului intr-un mod uniform, fara a le lipi intre ele sau fara a forma bobite mici.
Pigmentii Carbone Black aduc genelor o intensitate perfecta cu un aspect elegant.
Este un rimel care indeplineste toate dorintele unei femei in ceea ce priveste aspectul genelor: le alungeste, datorita culorii intense confera volum, se sterge usor chiar si cu produse pe baza de apa, da un aspect natural genelor.
L'Oreal Telescopic Black este o mascara a carei performanta se apropie de rimelurile care fac parte din gama de lux, de aceea raportul calitate - pret este unul foarte bun pentru cele care il achizitioneaza.Comentarii

Postări populare