Media Music Awards 2017 – un eveniment de amploare : muzica, moda, culoare

Aseara, in cadrul unei ceremonii de exceptie, gala Media Music Awards 2017 si-a desemnat castigatorii. Park Lake a gazduit acest atat de asteptat eveniment muzical al anului, iar numeroase vedete au fost prezenta la decernarea acestor premii.

Carla’s Dreams au primit ropote de aplauze si premii la categoria Best Song, Best Group, Summer hit( pentru piesa „Pana la sange”, de asemenea si Spring Hit cu „Antiexemplu”.
Andra a fost desemnata cel mai popular artist, a primit premiul Park Lake Award si Fan Like Award. Smiley si Irina Rimes s-au bucurat de mai multe premii, de asemenea Lidia Buble si Matteo.

Tinutele vestimentare deosebite nu au lipsit. Designerii si artistii deopotriva s-au intrecut in prezentarea unor rochii si costume superbe, care au atras atentia privitorilor. Premiile pentru cele 25 de categorii au fost impatite intre marile vedete ale momentului.
In galeria de outfituri ale galei se numara si cateva tinute masculine, care nu au putut trece neobservate.

Spectaculoasa si nonconformista, Alina Eremia s-a afisat intr-o tinuta roz.Iulia Albu a socat printr-o aparitie in negru, cu accesorii excentrice. Andra a fost la inaltime cu o tinuta argintie superba si lucioasa. Lora a ales un outfit in negru si auriu, respectand codul vestimentar Cool Vibe al evenimentului.


Va las sa admirati cateva tinute care au atras atentia publicului. Comentarii

Postări populare