Party cu tematica

In ultimul timp, mai ales printre lumea mondena, petrecerile au capatat o nota mai interesanta, cei care organineaza party-ul ii da si o tema, astfel petrecerea devine mai amuzanta si mai animata. Aceasta idee a fost preluata de la americani, si cum romanii adopta cam tot ce tine de petreceri de la americani am ajuns sa organizam si noi petreceri cu tematica.
Petrecerea cu tematica este acel party la care organizatorul ii da o tema bine definita, iar decorul, mancarea, imbracamitea trebuie adaptata tematici petrecerii. Deci sa presupunem  ca vrem o petrecere cu tema anii '80, atunci decorul trebuie sa fie colorat, neaparat sa nu lipseasca baloanele atarnate peste tot si beculetele colorate, iar costumatia trebuie sa fie si ea pe masura. Daca nu-ti mai aduci aminte cum era moda atunci, poti sa cauti cateva poze cu moda anilor '80, oricum atunci colantii luciosi si colorati erau la putere.

O alta idee amuzanta pentru un party este tema piratilor. Ca decor puteti improviza niste cutii decorate astfel incat sa arate ca un cufar pe care sa le umpleti cu monede de ciocolata, stegulete cu emblema piratilor, iar de pe masa nu trebuie sa lipseasca sticlele de rom.

Pentru perioada de vara o petrecere draguta ar fi cea cu tematica hawaiiana, cu ghirlande de flori colorate peste tot, coronite de flori, barbatii se pot imbraca in camasi inflorate, iar bautura hawaiiana pina colada servita in nuca de cocos va fi senzatia serii.

Impatimitii de sport ar putea da niste petreceri fabuloase cu tematica, aici chiar au de unde alege,o petrecere cu tema fotbalului este foarte inspirata, in magazine sunt foarte multe accesorii care pot impodobii decorul petrecerii: cu fluiere, mingii, stegulete care sa aiba culorile echipei preferate, tricouri cu numere si lista poate continua.

La urmatorul party care il organizezi ar fi interesant sa alegi si o tematica, cu siguranta tu cat si prietenii tai va veti distra pe cinste.Comentarii

Postări populare