Prima intalnire


 Inceputurile unei relatii sunt intotdeauna cele mai frumoase, totul este roz la inceput, dar este si dificil in acelasi timp pentru ca acum este perioada de cunoastere reciproca si tatonare. Dar pana sa inceapa o relatie trebuie sa existe si o prima intalnire.
Chiar daca vorbiti de mult ca simpli amici sau doar tocmai ce l-ai cunoscut si ai fost invitata sa iesi in oras, te intrebi ce oare o sa vorbesti cu el la prima intalnire. Daca va cunoasteti mai de mult pare mai simplu pentru ca stii in mare parte ceva despre el  si iti este mai usor sa gasesti subiecte de discutie, dar si atunci cand nu va cunoasteti puteti sa abordati subiecte asfel incat sa aflati cate ceva unul despre altul.

Pentru multi dintre noi ar fi mai usor daca ar exista o lista standard de intrebari si subiecte pe care sa le discutam la prima intalnire, dar nu este asa, pentru ca fiecare persoana este diferita, are pasiuni diferite. Exista totusi o regula care functioneaza la prima intalnire, este aceea de a incepe conversatia cu intrebari deschise, adica adreseaza-i intrebari care sa-i permita interlocutorului sa dea un raspuns mai pe larg. Daca il intrebi, spre exemplu, cum sunt pastele care tocmai le mananca, el iti va raspunde cu siguranta ca sunt bune, mai bine il intrebi care este mancarea lui preferata si cine i-o prepara, astfel raspunsul lui va fi mai detaliat, si cu ocazia aceasta vei afla si ce ii place sa manance. Dar, oricat de mult il placi si chiar daca vrei sa stii cat mai multe despre el, nu trebuie sa-l bombardezi cu intrebari, trebuie sa-l mai lasi si pe el sa te cunoasca si sa afle cate ceva despre tine.

Nu trebuie sa il intrebi din prima ce parere are despre tine, astfel vei parea nesigura, ca nu ai incredere in tine. Alt lucru care nu trebuie sa-l faci la prima intalnire este acela de a-i da dreptate mereu, daca nu esti de accord cu ceea ce spune, nu trebuie sa-l aprobi doar de fica sa nu se supere, ba din contra barbatului ii plac femeile care il provoaca si care ii ofera alta perspectiva.
Cel mai important lucru este sa adaugati intalnirii si un pic de umor, va ajuta pe amandoi sa va destindeti si sa fiti mai relaxati.


Comentarii

Postări populare