Review Bioderma sebium gel moussant

Bioderma sebium gel moussant este un gel spumant care curata delicat si purifica pielea,este recomandat pentru tenul mixt sau gras.

Produsul face parte din gama sebium,eu l-am folosit impreuna cu
bioderma sebium akn la recomandarea dermatologului.Poate fi achizitionat in diferite cantitati,eu il folosesc la flacon cu pompa de 500 ml.Este foarte usor de folosit datorita pompitei care faciliteaza dozarea,astfel incat sa poti scoate o cantitate optima.
Gelul este albastru deschis,are o textura usoara si un miros discret care dispare in contact cu apa.

Modul de folosire este simplu:
Se aplica pe fata umeda si se maseaza pana textura gelulului devine spuma,se clateste cu apa calda iar apoi se usuca delicat prin tamponare.Se poate folosi zilnic,atat dimineata cat si seara.
Dupa folosirea tenul este vizibil mai curat,spre deosebire de alte produse asemanatoare nu usuca pielea si nici nu ramane lipicioasa.Mie mi-a placut foarte mult ca spuma nu irita ochii iar in cazul meu a si redus din excesul de sebum,bineinteles impreuna cu crema sebum akn.

Este un produs hipoalergenic,non-comedogenic,fara parabeni,sapun sau agenti de colorare.
Il folosesc de 7 luni iar pana acum sunt foarte multumita de el,in trecut am folosit diverse produse de curatate dar pielea se obisnuia cu ele si nu mai aveau rezultat.
Il recomanda cu drag persoanele cu ten gras sau mixt,problematic,avand o actiune delicata.

Comentarii

Postări populare