Revin papucii Crocs ! In colaborare cu Balenciaga

Cei mai urati papuci creati vreodata revin in cadrul prezentarii de moda de la Paris, in colectia de primavara 2018 Pret-a-Porter a designerilor de la Balenciaga.

Demna Gvasalia a combinat talpa gen platforma cu papucul iconic din material plastic, adaugand o tusa de geniu prin accesorizarea lor cu insigne ce pot fi atasate pe partea superioara a incaltarilor. Desi urati de adulti, Crocs s-au dovedit a fi pe placul copiilor iar acum Balenciaga isi incearca norocul prin aceste accente colorate detasabile.


Prezentarea de moda a primaverii 2018 a cunoscut multiple elemente inedite, iar tendintele in moda vor urma evident acest sugestii venite de la Paris.
Vom vedea daca Balenciaga va impune revenirea in moda a papucilor Crocs, sau daca ideea se va dovedi un esec. Deocamdata, ei au propus culori vii si Crocsii accesorizati arata cool, ceea ce este un indiciu ca ar putea deveni preferatii tinerilor.
Oare reuseste Balenciaga sa ofere un reviriment papucilor Crocs? Crocs inseamna comoditate, unisex, plastic si un design cam urat, dar nu se stie niciodata...


Comentarii

Postări populare