Rezista sau nu relatiile la distanta?

Ai un iubit de ceva vreme si afli ca trebuie ca unul dintre voi sa plece pentru un timp in alta oras sau poate in alta tara, cu familia sau cu serviciul, si te intrebi daca relatia voastra va supravietui pe perioada cat sunteti departe unul de altul.
Relatiile la distanta pot spravietui mai ales in ziua de azi cu ajutorul tehnologiei puteti tine legatura in orice moment oriunde va aflati.
Ca relatia sa reziste, in primul rand trebuie sa aveti incredere unul in altul, gandul ca te poate insela cat este departe de tine, si faptul ca esti mereu sceptica si pusa pe scandal, poate sa distruga relatia. Gandeste-te doar la faptul ca daca partenerul numai simte atractie pentru tine, te poate insela chiar daca dormiti in acelasi pat, asa ca alunga gandurile rele si incerca sa nu-l sufoci cu tentatia ta de a-l controla.
Cu ajutorul tehnologiei tineti flacara iubirii vie, incercati sa vorbiti de mai multe ori pe zi, este important sa mentineti contactul atat auditiv cat si vizual, si acum chiar exista multe metode sa va puteti vededea virtual.
Chiar daca sunteti la distanta puteti sa faceti lucruri impreuna, cum ar fi sa va uitati la aceeasi emisiune TV sau la un film in acelasi timp, aceasta va ajuta sa mentineti intimitatea intre voi.
Relatia la distanta desi este grea, are si unele avantaje, faptul ca nu sunteti tot timpul impreuna puteti evita certurile ce incep de la micile probleme care apar zi de zi, alt avantaj este ca va petreceti mai mult timp cu familia, distanta te ajuta sa-ti acorzi tie mai mult timp, lucru care pentru cuplurile care petrec mai mult timp impreuna il pot pierde. Un alt avantaj foarte placut este acela de a-ti vedea iubitul dupa o lunga perioada de absenta, va imaginati artificiile dintre voi in acel moment.
Cu incredere si comunicare, o relatie la distanta se poate tine in parametrii normali, desi nu aveti contact fizic, daca comunicati unu altuia tot ce faceti, veti reusi sa treceti peste perioada in care sunteti la distanta, dar trebuie avut in vedere ca acesta nu poate dura la nesfarsit, daca vreti sa ramaneti impreuna pentru tot restul vietii, trebuie sa gasiti pana la urma o solutie sa fiti unu langa altul.

Comentarii

Postări populare