Sa raman sau sa nu raman amica cu fostul iubit?

Dupa ce pasiunea si iubirea dintre voi a disparut, si ati decis sa mergeti pe cai separate puteti sa ramaneti amici doar atunci cand sunteti amandoi siguri ca numai aveti sentimente unul fata de celalalt, sau aceasta relatie de prietene se pastreaza daca aveti prieteni comuni si iesiti impreuna cu gasca, sau daca mergeti la aceleasi cursuri sau lucrati impreuna.


Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a lua aceasta decizie, pentru ca de multe ori aceasta amicitie inseamna mai mult dependenta de fostul prieten si din aceasta cauza nici nu-ti va fi usor sa-l vezi pe fostul la brat cu alta femeie, vei ajunge sa suferi din nou. Partea rea este ca nici tu nu te vei implica intr-o relatie cu altcineva, cat timp inca mai vorbesti si pastrezi legatura, sperand ca poate fostul iubit va reveni la sentimentele de iubire de alta data.
Multi oamani spun ca o relatie de amicitie intre doi fosti iubiti nu se termina bine, dar totusi exista numeroase cazuri in care cei implicati intr-un cuplu, dupa despartire, s-au inteles mai bine ca amici.

Sa puteti avea o relatie de prietenie, mai intai trebuie sa treceti de o perioada in care sa va puneti in ordine sentimentele. Daca treceti direct la prietenie riscati sa suferiti mai mult, dar nici nu o sa stiti cum sa va purtati unul cu altul. Dupa o perioada in care nu ai tinut legatura deloc cu fostul iubit, iti vei da seama daca esti pregatita sa treci la relatia de amicitie, vei stii ca esti pregatita numai atunci cand il revezi si numai ai nici o emotie si nici o retinere de a vorbi cu el, in caz contrar este bine sa pastrezi inca distanta fata de el.
In momentul cand veti relua legatura incerca sa nu mai aduci vorba despre ceea ce s-a intamplat intre voi, vorbeste cu el pe un ton lejer, fara a intra prea mult in detalii, cu timpul ti se va parea normal sa vorbesti cu el ca un frate, fara sa mai ai nici un pic de resentiment.

Comentarii

Postări populare