Semne ale unor boli care se pot citi pe fata.

Se spune ca fata este cartea de vizita a oricarui om, cand vorbim cu cineva il privim in ochi, la fata in general, deci chipul trebuie ingrijit corespunzator pentru a face o impresie buna, dar cateodata oricat de mult avem grija sa aratam impecabil, pe fata se intrezaresc tot felul de semne care numai tin de igiena.


Asocierea semnelor de pe fata cu diverse boli dateaza de aproximativ 3000 de ani, este de fapt o veche metoda chinezeasca.
Unii medici sustin si ei ca anumite boli isi lasa ampreta pe fata noastra.

De exemplu, lipsa vitaminei B se poate observa la nivelul fetei prin micile crapaturi la colturile gurii.
Excesul de par la nivelul fetei, barbie si maxilare poate fi asociat cu sindromul ovarelor polichistice, dezechilibru hormonal (nivelul hormonilor masculini este ridicat).
Daca ai pungi sub ochi este posibil sa ai probleme cu rinichii, sau cearcanele care au o culoare rosu inchis sau vinetii sunt semnele ca suferi de alergie cronica, asfel ca vasele de sange se dilata si in cele din urma se fisureaza.
Un ten de culoare galbuie poate arata o afectiune la nivelul ficatului, a splinei sau faptul ca stomacul functioneaza lent, tenul care capata o nuanta de gri indica probleme renale. Cat despre chipul palid poate fi un semn ca suferi de afectiuni pulmonare, in general obrajii au legatura cu plamanii, orice schimbare la nivelul obrajilor poate semnala o problema de functionare a acestora.
Daca ai colesterolul marit iti apare in marginile corneei o acumulare de lipide care se vede sub forma unui inel gri-albicios.
Nasul rosu poate indica ca ai probleme cardiologice.

Medicina traditionala chinezesca cuprinde multe semne care apar la nivelul fetei, orice schimbare a tenului, ochilor, buzelor poate indica un semn de boala, este indicat sa consultati un medic cand observati ceva neobisnuit.


Comentarii

Postări populare